With Love And Passion - Restaurantly X Webflow template

"De hapjes waren erg goed geselecteerd en super lekker. Grote complimenten van ons! "

Ontzettend bedankt! We hebben genoten en jullie aanwezigheid, de bediening en de zorgvuldig gemaakte hapjes, we hebben het als zeer fijn ervaren. Onopgemerkt en toch steeds op het juiste moment werd er bediend. De hapjes waren erg goed geselecteerd en super lekker. Grote complimenten van ons! Ook het contact met jou was erg plezierig.

Nogmaals dank! Bij een volgend evenement gaan we je zeker weer benaderen.

Delivering You A Delicious Food - Restaurantly X Webflow template
Manny Groenewold,
Operationeel Manager Orthocenter

Zakelijke catering.
Altijd uniek & passend.

Culinaire concepten, eten en drinken, styling, toon & sfeer vinden wij iedere keer opnieuw uiť zodat uw project altijd een eigen, unieke en echt passende invulling krijgt. Klein of groot, feestelijk of formeel, of een combinatie. Soms heel eenvoudig, soms meer dan luxe en alles wat daar tussenin zit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijdagmiddag borrel?
We've got a plan(k) for that.

8 tot 100 personen
Vanaf €9,50 p.p.


Gezellig proosten met je collega’s ….de boog kan niet altijd gespannen staan! Hoe gezellig is het om samen met je collega’s na je werk nog een borrel te doen, even een momentje teambuilding na een week vol drukte. Hiervoor hebben wij een perfecte borrelplank samengesteld, met diverse borrelhapjes van heerlijke harde kazen en fijne vleeswaren. Voeg hier nog eens kleine hapjes van tapas aan toe en zo ligt er voor een ieder wat wils op de plank.