Verhuur Catering
spullen.

Wij verzorgen niet alleen catering, maar zorgen ook voor alle benodigdheden om je feest of diner tot in de puntjes te verzorgen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan verhuurbare spullen, waarmee je makkelijk de perfecte sfeer kunt creëren voor elk evenement. Neem contact met ons op om je reservering te plaatsen en jouw feest onvergetelijk te maken!

Veelgestelde vragen

Hoever van te voren moet ik bestellen?

Het liefst zover mogelijk van tevoren natuurlijk. Maar we snappen ook dat het soms een beetje last minute geregeld moet worden. Afhankelijk van de wensen stellen wij ons altijd flexibel op. Neem dus gerust even contact op.

Moeten we de spullen zelf weer terug brengen?

Dat mag maar als je dat graag wilt maar het hoeft niet. Wij kunnen de spullen de volgende dag weer op komen halen.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker. Zowel catering als borrelplanken worden door ons bezorgd in de regio Twente.

Is deze catering ook geschikt voor mijn bruiloft?

Jazeker! Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften hebben wij een speciaal deluxe presentatie pakket samengesteld door een stylist. Je wilt natuurlijk dat het er allemaal super uitziet en passend bij de stijl van je bruiloft. We kunnen de gehele presentatie verzorgen met luxe servies, mooie schalen en een opgemaakte tafel met verse bloemen, en meer! Neem gerust even contact op. 

Hoe weet ik zeker dat ik wel genoeg heb?

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je gasten genoeg te eten hebben. Wij weten precies wat er gemiddeld wordt gegeten en passen dit altijd aan op het aantal personen en de gerechten. We hebben in al deze jaren nog nooit gehoord dat het te weinig was. Dus dat zit wel goed!

Hebben jullie ook vegetarische opties?

Jazeker! Veel vrienden van ons zijn vegetarisch, en via via kregen we steeds vaker de vraag of we ook volledige vegetarische catering of borrelplanken kunnen maken. We hebben een uitgebreid aanbod, dat ook prima te combineren is met niet vegetarische gerechten.

Wat kost het?

Dit hangt natuurlijk af van het type catering of borrelplank, het aantal personen en de gekozen gerechten. Dus het is altijd maatwerk. Neem hiervoor gerust even contact op. Maar om een indicatie te geven: Catering is al mogelijk vanaf
€19,50 p.p. en een borrelplank vanaf €13,50 p.p.