Catering voor
bruiloften.

Samen maken we van jouw bruiloft een onvergetelijk feest! Omdat we een breed aanbod hebben in soorten catering, kunnen we een ontzettende leuke en verrassende combinatie maken die precies past bij jou en je gasten. Jouw speciale dag verdient de beste smaken, ons team staat klaar om een menu op maat te maken dat aan al jullie wensen voldoet. Eten, genieten, en herinneringen maken!

Een speciaal moment?
Wij maken een foodboard!

Bij de meest bijzondere dagen zoals een bruiloft hoort natuurlijk een bijzondere presentatie van het eten. We hebben diverse thema's met luxe servies, bestek en de volledige tafeldecoratie.

Best Food Experience - Restaurantly X Webflow template

Veelgestelde vragen

Hoever van te voren moet ik bestellen?

Het liefst zover mogelijk van tevoren natuurlijk. Maar we snappen ook dat het soms een beetje last minute geregeld moet worden. Afhankelijk van de wensen stellen wij ons altijd flexibel op. Neem dus gerust even contact op.

Moeten we de spullen zelf weer terug brengen?

Dat mag maar als je dat graag wilt maar het hoeft niet. Wij kunnen de spullen de volgende dag weer op komen halen.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker. Zowel catering als borrelplanken worden door ons bezorgd in de regio Twente.

Is deze catering ook geschikt voor mijn bruiloft?

Jazeker! Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften hebben wij een speciaal deluxe presentatie pakket samengesteld door een stylist. Je wilt natuurlijk dat het er allemaal super uitziet en passend bij de stijl van je bruiloft. We kunnen de gehele presentatie verzorgen met luxe servies, mooie schalen en een opgemaakte tafel met verse bloemen, en meer! Neem gerust even contact op. 

Hoe weet ik zeker dat ik wel genoeg heb?

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je gasten genoeg te eten hebben. Wij weten precies wat er gemiddeld wordt gegeten en passen dit altijd aan op het aantal personen en de gerechten. We hebben in al deze jaren nog nooit gehoord dat het te weinig was. Dus dat zit wel goed!

Hebben jullie ook vegetarische opties?

Jazeker! Veel vrienden van ons zijn vegetarisch, en via via kregen we steeds vaker de vraag of we ook volledige vegetarische catering of borrelplanken kunnen maken. We hebben een uitgebreid aanbod, dat ook prima te combineren is met niet vegetarische gerechten.

Wat kost het?

Dit hangt natuurlijk af van het type catering of borrelplank, het aantal personen en de gekozen gerechten. Dus het is altijd maatwerk. Neem hiervoor gerust even contact op. Maar om een indicatie te geven: Catering is al mogelijk vanaf
€19,50 p.p. en een borrelplank vanaf €13,50 p.p.