Catering opties bij Dana's Kichen.

Omdat we een breed aanbod hebben in soorten catering, kunnen we een ontzettende leuke en verrassende combinatie maken die precies past bij jou en je gasten. Vind je het moeilijk om te kiezen? Neem dan gerust even contact met ons op. 

Mothers Day Event - Restaurantly X Webflow template

Buffet catering

Op een tafel worden verschillende koude en warme gerechten op een mooie manier gepresenteerd. Het bestek en servies nemen wij ook mee. Desgewenst kunnen wij zorgen voor statafels en natuurlijk ook voor drankjes (inclusief glaswerk).

8 tot 100 personen
Vanaf €19,50 p.p.
Fathers Day Event - Restaurantly X Webflow template

Indische rijsttafel

Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten. Samen met je vrienden, familie of collega's. Onze gerechten zijn allemaal vers bereid in eigen keuken. Verrassend, authentiek en smaakvol. Bekijk de menu's of laat het ons op maat samenstellen.

8 tot 100 personen
Vanaf €19,50 p.p.
Christmas Event - Restaurantly X Webflow template

BBQ catering

Wil je een BBQ organiseren maar niet zelf alles regelen? Wij hebben en kunnen een pakket voor je samenstellen en het zelfs ter plekke voor je bereiden. We hebben diverse vlees, vis en veggie specialiteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

8 tot 100 personen
Vanaf €19,50 p.p.
Happy New Year Event - Restaurantly X Webflow template

Vegetarische catering

Wij hebben een ruim aanbod aan eigen gemaakte vegetarische gerechten en hapjes die ook de niet veggie's erg lekker vinden! Heb je specifieke wensen? Wij maken het graag speciaal voor jou klaar.

8 tot 100 personen
Vanaf €22,00 p.p.

Een speciaal moment?
Wij maken een foodboard!

Bij de meest bijzondere dagen zoals een bruiloft hoort natuurlijk een bijzondere presentatie van het eten. We hebben diverse thema's met luxe servies, bestek en de volledige tafeldecoratie.

Best Food Experience - Restaurantly X Webflow template

Veelgestelde vragen

Hoever van te voren moet ik bestellen?

Het liefst zover mogelijk van tevoren natuurlijk. Maar we snappen ook dat het soms een beetje last minute geregeld moet worden. Afhankelijk van de wensen stellen wij ons altijd flexibel op. Neem dus gerust even contact op.

Moeten we de spullen zelf weer terug brengen?

Dat mag maar als je dat graag wilt maar het hoeft niet. Wij kunnen de spullen de volgende dag weer op komen halen.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker. Zowel catering als borrelplanken worden door ons bezorgd in de regio Twente.

Is deze catering ook geschikt voor mijn bruiloft?

Jazeker! Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften hebben wij een speciaal deluxe presentatie pakket samengesteld door een stylist. Je wilt natuurlijk dat het er allemaal super uitziet en passend bij de stijl van je bruiloft. We kunnen de gehele presentatie verzorgen met luxe servies, mooie schalen en een opgemaakte tafel met verse bloemen, en meer! Neem gerust even contact op. 

Hoe weet ik zeker dat ik wel genoeg heb?

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je gasten genoeg te eten hebben. Wij weten precies wat er gemiddeld wordt gegeten en passen dit altijd aan op het aantal personen en de gerechten. We hebben in al deze jaren nog nooit gehoord dat het te weinig was. Dus dat zit wel goed!

Hebben jullie ook vegetarische opties?

Jazeker! Veel vrienden van ons zijn vegetarisch, en via via kregen we steeds vaker de vraag of we ook volledige vegetarische catering of borrelplanken kunnen maken. We hebben een uitgebreid aanbod, dat ook prima te combineren is met niet vegetarische gerechten.

Wat kost het?

Dit hangt natuurlijk af van het type catering of borrelplank, het aantal personen en de gekozen gerechten. Dus het is altijd maatwerk. Neem hiervoor gerust even contact op. Maar om een indicatie te geven: Catering is al mogelijk vanaf
€19,50 p.p. en een borrelplank vanaf €13,50 p.p.