Neem contact op met Dana's Kitchen

Whatsapp ons!

Volg ons op:

We hebben je bericht goed ontvangen. We reageren doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen.

Wil je direct contact?
Whatsapp ons!
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de vragen die vaak naar boven komen bij het bestellen van de juiste catering. Heb je andere vragen? Neem dan gerust even contact op!

Hoever van te voren moet ik bestellen?

Het liefst zover mogelijk van tevoren natuurlijk. Maar we snappen ook dat het soms een beetje last minute geregeld moet worden. Afhankelijk van de wensen stellen wij ons altijd flexibel op. Neem dus gerust even contact op.

Tot hoeveel personen verzorgen jullie catering?

Catering verzorgen wij van 8 tot aan 100 personen. Borrelplanken zijn al beschikbaar vanaf 4 personen.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker. Zowel catering als borrelplanken worden door ons bezorgd in de regio Twente.

Is deze catering ook geschikt voor mijn bruiloft?

Jazeker! Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften hebben wij een speciaal deluxe presentatie pakket samengesteld door een stylist. Je wilt natuurlijk dat het er allemaal super uitziet en passend bij de stijl van je bruiloft. We kunnen de gehele presentatie verzorgen met luxe servies, mooie schalen en een opgemaakte tafel met verse bloemen, en meer! Neem gerust even contact op. 

Hoe weet ik zeker dat ik wel genoeg heb?

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je gasten genoeg te eten hebben. Wij weten precies wat er gemiddeld wordt gegeten en passen dit altijd aan op het aantal personen en de gerechten. We hebben in al deze jaren nog nooit gehoord dat het te weinig was. Dus dat zit wel goed!

Hebben jullie ook vegetarische opties?

Jazeker! Veel vrienden van ons zijn vegetarisch, en via via kregen we steeds vaker de vraag of we ook volledige vegetarische catering of borrelplanken kunnen maken. We hebben een uitgebreid aanbod, dat ook prima te combineren is met niet vegetarische gerechten.

Wat kost het?

Dit hangt natuurlijk af van het type catering of borrelplank, het aantal personen en de gekozen gerechten. Dus het is altijd maatwerk. Neem hiervoor gerust even contact op. Maar om een indicatie te geven: Catering is al mogelijk vanaf
€17,50 p.p. en een borrelplank vanaf €7,50 p.p.