Wij zijn Dana's Kitchen.

Dana heeft een natuurlijk talent voor smaak en beleving. Haar passie is om mensen bij elkaar te brengen en te verrassen met haar eten. De aandacht voor het eten en de presentatie proef je terug in al haar producten en de enorme gastvrijheid. Alle producten worden puur en vers bereid in eigen keuken!  

Restaurant Chain - Restaurantly X Webflow template
Restaurant Chain - Restaurantly X Webflow template

Hoe het begon

Vanaf dat ik bewust ben van mijzelf keek ik elke keer mee als mijn moeder in de keuken stond te koken. Voor mij was mijn moeder mijn beste voorbeeld. Zodra ze tijd had stond ze uren in de keuken en maakte zij de lekkerste gerechten. Later was ze kok in een Grieks/Joegoslavisch restaurant in Nederland. Van haar heb ik echt de passie voor koken meegekregen.

Story About Restaurant - Restaurantly X Webflow template
Founders First Met In Gastronomy School - Restaurantly X Webflow template

Vers, kleurrijk en compleet

Ik ben begonnen als kok in een luxe verzorgingstehuis in Borne. Van daaruit kreeg ik steeds meer de vraag van familie en vrienden om voor hun het eten voor verschillende gelegenheden te bereiden. Hieruit is Dana's Kitchen ontstaan. Met Dana's Kitchen willen we ons anders neerzetten dan de meeste cateringbedrijven door alles vers te maken, kleurrijk en compleet.

Met passie en puur uit ons hart

Wij vinden het heel belangrijk om alles netjes, schoon en zoals afgesproken aan te leveren. Wij houden van gezelligheid en denken graag mee en niets is ons teveel dit omdat wij dit met passie doen en puur uit ons hart. Dat zie je en proef je. Als wij een afspraak maken met iemand komen wij deze na in alle opzichten en als het anders is draaien we er ook niet omheen en leggen het de mensen uit.

Story About Restaurant - Restaurantly X Webflow template
Founders First Met In Gastronomy School - Restaurantly X Webflow template